Kermisweekend Lissewege 5-6-7 juli 2024

Van vrijdag 5 tot zondag 7 juli is het Kermisweekend in Lissewege. 

Vrijdagavond starten we om 19u met een BBQ op de markt (georganiseerd door ‘De Orde van de Pret’). Daarna zorgt Jacco Ricardo voor de nodige sfeer.

Op zaterdag 6 juli vindt er een brocante- en rommelmarkt plaats in de straten van het centrum van Lissewege. Schrijf je in op www.feestcomitelissewege.be/rommelmarkt en hou zo je eigen stand in het Witte Dorp! Er is doorlopend kermis, om 10u30 is er een feestelijke optocht met harmonie en om 14u geven ‘De Brugse Vinten’ het beste van zichzelf op de markt. ‘s Avonds is er nog paëlla à volonté op de markt (inschrijven via www.feestcomitelissewege.be/paella) met aansluitend volle ambiance tijdens Lissewege Zingt. 

Op zondag 7 juli organiseren we een gezellig ontbijt IN DE KERK, schrijf je in op www.feestcomitelissewege.be/ontbijt. Om 14u30 komt clown Rocky langs met een spetterende show. De kermis is uiteraard opnieuw van de partij vanaf 14u en om 16u komen de vrienden van Paw Patrol langs op de markt! En je kan de hele dag met een rappel van onze monumentale toren naar beneden komen (georganiseerd door Westtoer)!

Alle nodige info vind je hier.